Je moet inloggen of registreren om deze pagina te bewaren.

Het Sustainability Career Event is het jaarlijkse nationale carrière evenement voor studenten en starters waar duurzaamheid & business centraal staan!

Talkshow:
Is er een carrière voor jou waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt? Tijdens de jaarlijkse interactieve Talkshow vertellen de keynote sprekers over wat duurzaamheid in hun carrière inhoudt en geven ze tips voor het vinden van een geschikte baan. Zorg dat je je op tijd inschrijft voor de Talkshow: er is maar beperkt plek!

Career Fair:
Er zijn meer dan 25 organisaties aanwezig die specifiek op zoek zijn naar studenten, afgestudeerden en young professionals met een interesse in duurzaamheid. Bekijk met welke organisaties jij op de Career Fair in gesprek kan.

Workshops:
Schrijf je in voor één van de 14 workshops. In een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en kan je mee denken over een actueel vraagstuk. Er is beperkt plek, dus wees er snel bij. Een workshop duurt ongeveer 1 uur. Een week voor het evenement worden de tijden van jouw workshop bekendgemaakt.

Toegang wordt verkregen via inschrijving. Inschrijving voor evenement is alleen nog niet open. Wel kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief: http://www.sustainablemotion.nl/nieuwsbrief/

Event & doelgroep

Carrièrebeurs / Career event
7 februari 2019
12:30 uur tot 17:00 uur

Dit event richt zich op:
Aardwetenschappen en milieu, Bouw, Infrastructuur en Vastgoed, Consultancy en management, Energie, Fast moving consumer goods, Financieel en Economisch, Handel en retail, Human resources, Industrie en productie, Markting en Sales, Onderwijs en wetenschap, Overheid en Semi-overheid, Research en development, Techniek, Voeding, Overige

Gewenst opleidingsniveau:
HBO, WO

Studiegebied:
N.v.t.

Status van je studie:
Student, Afgestudeerd

Aanmelding

Georganiseeerd door:
SustainableMotion

Toegang:
Wordt verkregen via inschrijving

Uiterste inschrijving:
6 februari 2019 om 17:00 uur

Direct inschrijven Naar de site

Locatie

Koningsberger gebouw, Universiteit Utrecht
Heijdelberglaan 2
3584 CS Utrecht
Utrecht