Je moet inloggen of registreren om deze pagina te bewaren.

Al meerdere jaren organiseert Arcadis tweemaal per jaar een succesvolle inhousedag. Op 12 en 13 december 2018 gaan we dat weer doen, en jij kunt daarbij aanwezig zijn! De inhousedag is inclusief overnachting en geheel verzorgd. We starten op ons kantoor in Rotterdam en vertrekken daarna naar Bleiswijk waar wij het distributiecentrum van Hoogvliet bezoeken. Dit project is onderdeel van een uitdagende opdracht, waar op donderdag aan gewerkt gaat worden.

Studenten die deze dag al eerder bijwoonden, kenmerken deze dag o.a. als “Eigenlijk zijn mijn verwachtingen overtroffen“, “Heb goede indruk gekregen van de werkgebieden en werkzaamheden binnen Arcadis” en “De duur van de activiteiten en presentaties was telkens perfect, niet te lang en wel zeer informatief”en “Een leuke, leerzame en nuttige dag”.

De inhousedag is bedoeld voor studenten en pas afgestudeerden die Arcadis beter willen leren kennen. Deelnemers dienen een passende studie te volgen (laatste jaar van bachelor of master) of net te hebben afgerond.  Welke dat zijn kun je terugvinden op dit overzicht. Staat jouw opleiding er niet bij, neem dan eerst contact op. Om alle activiteiten goed te kunnen volgen dien je de Nederlandse taal te beheersen.

Event & doelgroep

Inhousedag / Meet en Greet
12-12-2018 t/m 13-12-2018
09:00 uur tot 22:45 uur

Dit event richt zich op:
Aardwetenschappen en milieu, Bouw, Infrastructuur en Vastgoed, Consultancy en management, Internationaal, Research en development, Techniek

Gewenst opleidingsniveau:
HBO, WO

Studiegebied:
Aarde en milieu, Economie en bedrijf, Exact en informatica, Techniek

Status van je studie:
Student, Afgestudeerd

Aanmelding

Georganiseeerd door:
Arcadis Recruitment

Toegang:
Wordt verkregen via inschrijving

Uiterste inschrijving:
27 november 2018 om 17:00 uur

Direct inschrijven Naar de site

Locatie

Hoofdkantoor Arcadis
Lichtenauerlaan 100
3062 ME Rotterdam
Gelderland