Je moet inloggen of registreren om deze pagina te bewaren.

De Branchegerelateerde Carrièredagen

De Branchegerelateerde Carrièredagen worden ieder jaar parallel aan De Nederlandse Carrièredagen georganiseerd. De Branchegerelateerde Carrièredagen zijn onderverdeeld in diverse branchecongressen. Indien jij opgeleid bent (of wordt) en/of interesse hebt in een carrière in een van deze branches, dan ontmoet je wellicht jouw ideale werkgever op de beursvloer van De Nederlandse Carrièredagen! Daarnaast kun je jouw vakkennis verdiepen tijdens de vele workshops die plaats vinden.

 

 

Het workshopprogramma en de deelnemende organisaties vertegenwoordigen de onderstaande branches:

 

Branchecongressen

 • De IT Carrièredagen

  De IT Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een ICT achtergrond. Heb jij je studie Informatica (bijna) afgerond? Kom dan jouw mogelijkheden in de IT verkennen!

 • De Techniek Carrièredagen

  Heb jij jouw technische studie (bijna) afgerond en ben je benieuwd naar jouw carrièreperspectieven? Kom naar De Techniek Carrièredagen 2018 en ontdek de mogelijkheden.

 • International Master Days

  Kom jouw opleidingsmogelijkheden verkennen tijdens de International Master Days. International Master Days is dé carrièrebeurs voor bezoekers met een bachelor- of masterachtergrond, met én zonder werkervaring, die zich willen oriënteren op een (vervolg)opleiding of bijscholing.

 • De PhD Carrièredagen

  Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden als (toekomstig) PhD? Ga in gesprek met recruiters van topwerkgevers en volg gratis carrièregerichte workshops tijdens De PhD Carrièredagen.

 • De Chemie & Life Sciences Carrièredagen

  Ben jij een student, starter of (young) professional met een achtergrond in chemie of scheikunde, kom dan jouw carrièremogelijkheden in de chemie & life sciences-branche verkennen tijdens De Chemie & Life Sciences Carrièredagen 2018!

 • De Maritieme, Offshore & Dredging Carrièredagen

  De Maritieme, Offshore & Dredging Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een maritieme achtergrond die hun carrièremogelijkheden in de maritieme, offshore en dredgingbranche willen verkennen.

 • De Bank & Verzekerings Carrièredagen

  De Bank & Verzekerings Carrièredagen zijn gericht op studenten, starters en (young) professionals met een financiële achtergrond die hun carrièremogelijkheden in de bank- en verzekeringsbranche willen verkennen.

 • De Energie Carrièredagen

  Ben jij student, starter of (young) professional met een technische of natuurkundige achtergrond? Lijkt het je leuk om in de energiebranche te werken? Kom dan naar De Energie Carrièredagen in 2018.

 • De Accountancy Carrièredagen

  Ben jij student, starter of (young) professional met een accountancy of finance achtergrond en wil je jouw carrièremogelijkheden in de accountancy verkennen?

 • De Traineestraat

  Ben  jij student of starter en op zoek naar een knallende start van je carrière? Loop dan zeker even door de Traineestraat en vind het traineeship dat bij jou past.

Event & doelgroep

Carrièrebeurs / Career event
23-11-2018 t/m 24-11-2018
09:30 uur tot 17:00 uur

Dit event richt zich op:
Bank en Verzekeringswezen, Biomedisch en life sciences, Chemie, Energie, ICT, Juridisch, Maritiem en offshore, Overheid en Semi-overheid, Techniek

Gewenst opleidingsniveau:
MBO, HBO, WO, PHD

Studiegebied:
Economie en bedrijf, Exact en informatica, Recht & bestuur, Techniek

Status van je studie:
Student, Afgestudeerd

Aanmelding

Georganiseeerd door:
Memory Group

Toegang:
Wordt verkregen via inschrijving

Uiterste inschrijving:
23 november 2018 om 09:30 uur

Direct inschrijven Naar de site

Locatie

Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41
3534 AP Utrecht
Utrecht