Je moet inloggen of registreren om deze pagina te bewaren.

VAN LAAGDREMPELIG TOT INTENSIEF CONTACT

De Bedrijvendagen Twente biedt een grote diversiteit aan activiteiten. Mocht je op zoek zijn naar laagdrempelig en vrijblijvend contact met bedrijven, dan is de Carrièrebeurs altijd een goede plek om naar toe te gaan. Mocht je nou geïnteresseerd zijn in een specifiek bedrijf en intensiever contact willen, dan kun je je bijvoorbeeld inschrijven voor een persoonlijk gesprek met dat bedrijf. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een bedrijvenontbijt, -lunch of –diner en vele andere activiteiten. Op deze manier is er voor iedere student wel een passende activiteit te vinden.

GROOT AANBOD AAN BEDRIJVEN

Ieder jaar doen er zo’n 150 bedrijven mee aan de Bedrijvendagen. Wij hebben voor jou een gevarieerd aanbod aan bedrijven samengesteld, waarbij iedere branche goed vertegenwoordigd is. Of je nou kennis wilt maken met een wat kleiner bedrijf uit Twente of juist met een grote multinational, op de Bedrijvendagen kan het allemaal!

GEWOON OP JOUW CAMPUS

Bijna alle activiteiten van de Bedrijvendagen vinden op of rondom de campus plaats. Dit biedt jou de mogelijkheid om vanuit college even langs te lopen bij de Carrièrebeurs. Daarnaast kan je gemakkelijk aanschuiven bij een van de bedrijvenontbijten of -lunches.

RUIMTE VOOR ZELFONTPLOOIING

Wij vinden het belangrijk dat je als student goed wordt voorbereid op intensief contact met bedrijven. Hierom heb je als student de mogelijkheid om jezelf te ontplooien tijdens de verschillende trainingen die worden aangeboden tijdens de Voorbereidingsweek. Zo kun je jezelf bijvoorbeeld voorbereiden op een sollicitatie tijdens onze sollicitatietraining. Mocht je nog niet zover zijn, dan kun je ook altijd meedoen aan onze cv-workshop. Kijk voor het actuele aanbod van trainingen in het activiteitenoverzicht.

ALTIJD GRATIS

Alle activiteiten tijdens de Bedrijvendagen Twente zijn gratis voor de studenten die willen deelnemen. Ook zijn de meeste activiteiten volledig verzorgd en inclusief een lunch, diner of borrel achteraf.

ORIËNTATIE, STAGE OF BAAN?

Tijdens de Bedrijvendagen Twente heb je vele mogelijkheden. Of je je nou wilt oriënteren op de arbeidsmarkt of als je op zoek bent naar een baan, stage of afstudeerplek, het kan allemaal. Wij geven je de mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven die jij interessant vindt. Zo kun je de eerste contacten al opdoen tijdens de Carrièrebeurs om vervolgens de bedrijven die je echt leuk vond intensiever te spreken tijdens de Ambitieweken.

 

Event & doelgroep

Carrièrebeurs / Career event
04-02-2019 t/m 28-03-2019
09:00 uur tot 17:00 uur

Dit event richt zich op:
Bouw, Infrastructuur en Vastgoed, Consultancy en management, Energie, Fast moving consumer goods, Financieel en Economisch, Geneeskunde, Human resources, ICT, Industrie en productie, Techniek, Transport en Logistiek, Overige

Gewenst opleidingsniveau:
HBO, WO, PHD

Studiegebied:
N.v.t.

Status van je studie:
Student, Afgestudeerd

Aanmelding

Georganiseeerd door:
Stichting Bedrijvendagen Twente

Toegang:
Wordt verkregen via inschrijving

Uiterste inschrijving:
4 februari 2019 om 17:00 uur

Direct inschrijven Naar de site

Locatie

Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
Overijssel