Wat zijn de voordelen van een profiel bij Companies2Meet.nl?

Met een persoonlijk profiel bij Companies2Meet.nl ontvang je gerichte aanbiedingen carrière-evenementen en bedrijfspresentaties die passen bij jouw opgegeven wensen. Hiermee helpt Companies2Meet.nl je met het vinden van een baan of werkgever die bij je past. Ten tweede word je met een persoonlijk profiel als eerste op de hoogte gesteld van het nieuwste aanbod. Ten derde kun je met een persoonlijk profiel al je favoriete carrière-evenementen en bedrijven bewaren en volgen.

Waarom zie ik bij enkele carrière-evenementen geen uitgebreide informatie?

Elk bedrijf die zijn carrière-evenement bij Companies2Meet.nl kenbaar maakt, mag zelf bepalen hoeveel informatie wordt vermeld. Dit kan betekenen dat er weinig informatie wordt opgegeven en dat er geen knop ‘Lees verder’ te zien is.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik inloggen?

Om een nieuw wachtwoord te ontvangen, klik op ‘Login’, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten’, vul daar je e-mailadres in dat gekoppeld is aan je Companies2Meet-profiel en klik op ‘Versturen’. Er wordt vervolgens een bericht naar je e-mailadres gestuurd, waarin een link staat. Hiermee kun je je nieuwe wachtwoord aanmaken.

Hoe kan ik mijn wachtwoord en/of e-mailadres wijzigen?

Om je wachtwoord te wijzigen, klik op ‘Login’ en vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul daar je e-mailadres in dat gekoppeld is aan je Companies2Meet-profiel en klik op ‘Versturen’. Er wordt vervolgens een bericht naar je e-mailadres gestuurd, waarin een link staat. Hiermee kun je je nieuwe wachtwoord aanmaken. Om je e-mailadres te wijzigen, log je eerst in; klik vervolgens op het tabblad ‘Mijn gegevens’. Je kunt hier je e-mailadres wijzigen. Klik daarna op ‘wijzigingen opslaan’.

Hoe creëer ik een persoonlijk zoekprofiel?

Om een persoonlijk zoekprofiel te creëren, klik je op ‘Profiel aanmaken’. Hier kun je een zoekopdracht creëren. Selecteer je voorkeuren, bevestig en je persoonlijk zoekprofiel is gecreëerd.

Ik heb een persoonlijk zoekprofiel aangemaakt, maar ontvang geen email. Hoe kan dat?

Je ontvangt alleen e-notificaties als er daadwerkelijk nieuwe carrière-evenementen en bedrijfspresentaties zijn aangemeld die matchen met jouw voorkeuren uit je persoonlijk zoekprofiel. Indien er geen match is, ontvang je geen e-notificaties. Tip: wijzig je zoekprofiel en geef ruimere criteria op. Het kan zijn dat je persoonlijke zoekopdracht te specifiek is.

Ik zie het antwoord op mijn vraag niet

Kom je er niet uit? Neem dan contact op via dit contactformulier.